Kai Salo LVV - p. 02 633 5005, 0500 882 665

1.3.2001 voimaan tulleen vuokravälityslain mukaan toimeksiantajana voi olla joko vuokralainen tai vuokranantaja. Asunnonhakija, voit tiedustella toimistolta vuokrattavia asuntoja joista vuokranantaja on tehnyt toimeksiannon. Asunnot näkyvät lehdessä, toimistomme ikkunassa sekä internetissä. Näistä asunnoista ei peritä sinulta välityskuluja, kun vuokranantaja on toimeksiantajana. Voit tehdä myös hakutoimeksiannon ja siitä ei koidu sinulle mitään kuluja jos emme löydä sinulle sopivaa asuntoa.

Palveluumme sisältyy maksuton lakimiespalvelu.

Katso vuokrattavia asuntoja, joissa toimeksiantajana on vuokranantaja.

Haluatko ilmoittautua asunnonhakijaksi?
Tekemällä toimeksiannon vältyt asuntojen perässä juoksemiselta ja saat nopeasti parhaimmat asunnot tietoosi. Toimistomme etsii sinulle toivomasi mukaisen asunnon ja ilmoitamme sinulle välittömästi kun sellainen löytyy. Välityskulut maksat vasta kun hyväksyt ehdottamamme asunnon ja olet allekirjoittanut vuokrasopimuksen. Välityskulut sovitaan aina ennen toimeksiannon tekemistä.
Toimeksiantohakemuksen voi täyttää täältä.

Toimeksiantosopimuksen voit sanoa irti ilman varausmaksuja ym. kuluja ja irtisanomisaikaa. Toimeksianto tarjoaa asunnonhakijalle laajemman asuntovalikoiman.

Vuodesta 1991 alkaen, toimistomme tavoite on ollut löytää vuokralaiselle hyvä koti ja vuokranantajalle tunnollinen vuokralainen, sekä tarjota tasapuolista palvelua koko vuokrasuhteen ajan molemmille osapuolille.

VÄLITYSKULUT
Välityskulut ovat 1.kuukauden vuokraa vastaava summa
tai sopimuksen mukaan.Sisältää arvonlisäveron 23%. Välityskulut maksaa toimeksiantaja. Toimeksiantaja voi olla vuokranantaja .

VUOKRAVAKUUS
Vuokravakuus on 1-2 kk vuokraa vastaava summa pantattuna pankkiin (panttaustodistus) tai 1-3kk omavelkaisena takauksena (henkilötakaus). Vuokravakuus palautetaan vuokralaiselle heti vuokrasuhteen päätyttyä ja kun kaikki vuokravelvoitteet ja huoneiston kunnossapitovastuut ovat hoidettu asianmukaisesti.

TIETOA VUOKRALAISELLE

TOIMEKSIANTOHAKEMUS