Kai Salo LVV - p. 02 633 5005, 0500 882 665

Yritys

Toimintamme alkoi vuonna 1975 Lännen Kiinteistönvälitys Ky:nä. Olemme Porin vanhin laillistettu Kiinteistönvälitysliike LKV.

Vuonna 1995 aloitimme asiakkaillemme myös vuokranvälitystoiminnan. Lännen Vuokravälitys Kai Salo LVV:n toimialana on asuntojen, loma-asuntojen, liike-, toimistotilojen vuokraus. Vuokralla asuminen kasvaa tulevaisuudessa. Vuokra-asumisesta ja vuokra-asunnon hankinnalta tullaan vaatimaan yhä lisää välittäjiltä ammattitaitoa ja koulutusta. Suomen Kiinteistövälittäjäliitosta [A] . Pyrimme täten takaamaan tasapuolisen vuokrasuhteen molemmille osapuolille.

Toimimme yhteistyössä eri pankkiryhmien, vakuutusyhtiöiden, Etuovi.Com,Satakunnan AsuntoViikon, Satakunnan Kansan, Vuokra Ovi Com sekä monien Isännöitsijä-toimistojen sekä rakennuttajien kanssa monien vuosien kokemuksella. Tavoitteenamme on tarjota hyvää ja monipuolista palvelua niin vuokranantajille kuin vuokralaisille.

Yrityksemme toimii omissa liiketiloissa aivan Porin ydinkeskustassa, osoitteessa Valtakatu 5, 28100 PORI. Olemme perheyritys ja meitä on kolme kokopäiväistä työntekijää aina ja otamme myös mielellämme lisäksi työharjoittelijoita koko ajan toimistoomme. Meidän yksi vahvuus on että 2/3 osan toimimme perheyrityksenä ja LKV Isä Tarmo Salon yli 40.vuotisella kokemuksella ja suhteilla saamme arvokasta tietoa ja taitoa jatkuvan koulutuksen lisäksi.

IMG_lannen_vuokravalitys_1000